Contact

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.
Ik hoor je graag!

Contactformulier

Werkwijze

Een coachtraject is altijd persoonlijk en op maat. Het eerste vrijblijvende gesprek dient als wederzijdse kennismaking en als korte verkenning van jouw hulpvraag. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een korte wandeling.
Als we besluiten met elkaar verder te gaan, maken we een afspraak voor een vervolggesprek. Dit is een intakegesprek waarbij we dieper ingaan op jouw wensen, doelen en je dagelijks leven. Daarop volgt een serie gesprekken afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Locatie

Leefstijl- en wandelcoaching

Deze sessies vinden al wandelend plaats in het groen van Amelisweerd en Rhijnauwen aan de rand van Utrecht. Je auto of fiets kan je parkeren bij Theehuis Rhijnauwen of bij De Veldkeuken.

Google maps:

Natuurcoaching

De natuursessies vinden plaats op Landgoed Beerschoten. Je auto of fiets kan je parkeren bij Paviljoen Beerschoten. Het adres is De Holle Bilt 6, de Bilt.

Google maps:

Tarieven

Kennismakingsgesprek: gratis
Los coachingsgesprek van 1 uur: €75,- (excl btw)
Strippenkaart van 5 coachingsgesprekken à 1 uur: €350, – (excl btw)

Voor bedrijven gelden andere tarieven. Neem contact met me op voor meer informatie.

Vergoeding

Coaching zit nog niet standaard in de basisverzekering, maar soms wel in een aanvullend pakket. Goed om navraag te doen bij je verzekeraar. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling wordt steeds belangrijker. Veel werkgevers bieden een persoonlijk ontwikkeltraject aan of hebben een scholings- of vitaliteitsbudget beschikbaar van waaruit coaching vergoed kan worden. Je kunt navraag doen bij je werkgever om erachter te komen of je hiervoor in aanmerking komt.

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.
Ik hoor je graag!

Contactformulier