Al wandelend kom je tot rust en in contact met jezelf

Wandelcoaching is een combinatie van buiten zijn, bewegen én persoonlijke ontwikkeling. Door de beweging ga je dieper ademhalen waardoor er meer zuurstof naar je hoofd gaat. De hersenactiviteit wordt zo gestimuleerd. Gevolg is dat je creativiteit toeneemt en gevoelens van stress en chaos minder worden. De rustgevende werking van de natuurlijke omgeving draagt hier nog eens aan bij.

Tijdens wandelcoaching zijn de gesprekken vaak losser dan tussen vier muren. Je kijkt elkaar wel aan, maar niet de hele tijd. Het is ook makkelijker om, al lopend, gewoon even stil te zijn en iets te laten bezinken. Of om even stil te staan op een mooie plek en op adem te komen. Letterlijk en figuurlijk.

Zijn en wandelen in de natuur helpt om ervaringen, gedachten en gevoelens in perspectief te plaatsen. Je voelt de wind door je haren, je hoort vogels, je ruikt de geuren van het bos. Het helpt allemaal om in het nu te komen en even afstand te nemen van je dagelijkse leven. Je slaat letterlijk nieuwe paden in waardoor je als vanzelf open staat voor nieuwe ideeën en inzichten. Je komt makkelijker in contact met je gevoel en wat je diep van binnen werkelijk wilt. Gebruik makend van je eigen wijsheid. Zo zorg je ervoor dat je jouw eigen keuzes maakt waar je volledig achterstaat.

Heb je een vraag?

Laat het weten via onderstaand formulier en ik neem contact met je op.

‘Als je een ander pad wilt kiezen in je leven, is het fijn als iemand een stukje met je meeloopt’

– Unknown

Wandelen